T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / MELİKGAZİ - Müncübe Cıngıllıoğlu Ortaokulu

Okulumuzun Proje Yarışmalarındaki Büyük Başarısı

"Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması" kapsamında okulumuz öğrencileri hazırlamış oldukları 6 proje ile bölge finaline kalarak büyük başarı sağlamışlardır.  Projelerin hazırlanmasında emeğini esirgemeyen Fen Bilimleri Öğretmenimiz Özcan Elzem ŞENGÜL 'ü ve öğrencilerini tebrik eder. Bölge finalinde başarılar dileriz. 

18-05-2021

 Okulumuz ayrıca Mart 2021 – Şubat 2023 tarihleri arasında devam edecek olan ve Besime Özderici Ortaokulu'nun öncülüğünde hazırlanan;  Litvanya, İspanya, Romanya, İtalya ve Bulgaristan gibi 5 ülkeden ortaklarla yazılan  Erasmus+  programının KA227  " Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar"  alanında desteklenmeye değer görülen,  "Inclusive Creativity through Educational Artmaking" InCrea+  (Eğitsel Sanatla Kapsayıcı Yaratıcılık) isimli projede  projede,  yerel ortak olarak yer alıp etkinliklere katılacaktır.

Projenin  ilk toplantısı da ulusal ortakların katılımı ile online olarak gerçekleştirilmiştir.

InCrea + 'nın temel amacı, kapsayıcı eğitim için yenilikçi bir yaklaşım sağlamak ve en yeni teorik çalışmalara dayanan sanat eğitimi ile özellikle dezavantajlı öğrencileri ileriye taşıyabilmektir.

InCrea+,  hem öğrencilerde hem de öğretmenlerde kritik 21. Yüzyıl becerilerini arttırmak, çok kültürlülük ve yaratıcılığı güçlendirmek için öğretim araçları,kaynakları ve materyalleri oluşturmanın yanısıra sanatsal kapsayıcı uygulamalar konusunda öğretmenleri ve sanatkarları eğitmeyi hedeflemektedir. 

 

18-05-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.05.2021 - Güncelleme: 18.05.2021 21:33 - Görüntülenme: 479
  Beğen | 0  kişi beğendi