KAYSERİ / MELİKGAZİ - Müncübe Cıngıllıoğlu Ortaokulu

MEF OKULLARI ORTAOKULLAR ARASI PROJE YARIŞMASI

Ülkemizdeki fen bilimleri, matematik bilimi, sosyal bilimler ve yazılım-kodlama bilimleri  öğretimini desteklemek, bu alanlarda yetenekli öğrencileri bilimsel araştırmalara yöneltmek ve onların "Geleceğin Bilim İnsanları" olarak yetişmeleri amacıyla  Türkiye'deki resmi, özel ortaokul ve bilim sanat merkezi öğrencileri arasında fen bilimleri, matematik bilimi, sosyal bilimler ve yazılım-kodlama olmak üzere dört kategoride gerçekleştirilen proje yarışmasında   okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Özcan Elzem ŞENGÜL danışmanlığında öğrencilerimiz  "Ortaokul Öğrencilerinin  COVİD-19 Salgın Dönemindeki Değerlerimize Bakış Açılarının Posta Sanatı Yoluyla İncelenmesi" isimli projeleriyle Sosyal Bilgiler alanında Türkiye 3. lüğü kazanmışlardır. Bu başarıda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

01-06-2021

Yayın: 01.06.2021 - Güncelleme: 01.06.2021 12:28 - Görüntülenme: 600